Met kantoren te Sterrebeek, Hoeilaart en Machelen maken we al meer dan 25 jaar klanten wegwijs in de verzekeringswereld en werken we nauw samen met verzekeraars, om zo de beste opties voor élke klant uit te zoeken.

U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk advies en begeleiding bij de zoektocht naar een gepaste verzekering. We bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Van brandverzekering en hospitalisatie tot VAPZ en een zakelijke autoverzekering: we helpen u graag verder. 

Onze troeven

Waarvoor kunt u bij ons terecht? ZKG Insurance staat u bij voor:

  • een gratis check-up en optimalisatie van uw lopende verzekeringen
  • diepgaand en persoonlijk advies, waarvoor we uitgebreid de tijd nemen
  • een voordelige, efficiënte regeling bij schade
  • beperken van het administratieve papierwerk dat bij uw verzekeringen komt kijken, zodat u zich kan focussen op wat écht telt
  • het opvolgen van nieuwe ontwikkelingen en die kennis met u delen

Het is onverstandig te veel te betalen, maar het is nog veel erger te weinig te betalen.  Als u teveel betaalt, verliest u wat geld, dat is alles.  Wanneer u daarentegen te weinig betaalt, zou u weleens alles kunnen verliezen omdat het door u gekocht product de toegedachte taak niet kan vervullen.  Volgens de wetten van de economie is het namelijk onmogelijk voor weinig geld veel waarde te krijgen.  Aanvaardt u het laagste bod, dan moet u voor het risico dat u daarmee neemt, zelf een hoger bedrag incalculeren.  En wanneer u dat doet, heeft u ook genoeg geld het betere te kopen.

John Ruskin