Wat uw beroepsactiviteit ook is: er zijn zakelijke verzekeringen voor elke onderneming. Van een autoverzekering voor uw bedrijfswagen tot een brandverzekering voor uw pand, een BA-uitbating tegen schade aan derden en een VAPZ om op uw oude dag een extra centje over te houden. Bij ZKG Insurance kunt u terecht voor persoonlijk advies over welke professionele verzekering het meest geschikt is voor uw onderneming en welke opties u precies nodig heeft. Zo blijft uw bedrijf beschermd.

Bereken eenvoudig uw kosten voor de verzekering die u nodig heeft of maak vrijblijvend een afspraak.

Bedrijfswagen op het oog of wilt u wagens aankopen voor uw personeel? Kies de juiste autoverzekering én bijkomende opties voor uw investering.

Lees meer

Ongelukken zijn snel gebeurd en een onvoorzichtigheid is menselijk. Bescherm uw onderneming in ieder geval tegen de kosten van schade aan derden met een BA-uitbating.

Lees meer

Of u nu een winkelpand, horecazaak, praktijk of kantoor bezit: bescherm uw pand optimaal tegen schade en neem onnodige zorgen weg met een brandverzekering op maat.

Lees meer

Als zelfstandige staat u grotendeels zelf in voor uw pensioen. Verzeker een centje voor uw oude dag én geniet van fiscale voordelen met een VAPZ.

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Wij helpen u graag persoonlijk verder in uw zoektocht naar de gepaste verzekering.

Contacteer ons