Bij Verzekeringen Geers & Devos:

vinden we de beste voorwaarden op maat van uw noden en behoeften

voorzien we een voordelige, efficiënte regeling bij schade

beperken we administratie en het papierwerk die bij verzekeringen komen kijken

begeleiden we u persoonlijk in onze twee verzekeringskantoren in Hoeilaart en Machelen 

staan we in voor langdurige, kwaliteitsvolle samenwerkingen die echt waardevol zijn

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van zakenkantoor Geers & Devos

Fixico, de partner die u aan offertes helpt voor het herstellen van uw voertuig

Hebt u net een ongeval gehad en wordt de materiële schade aan uw voertuig niet ten laste genomen? Is de schade eerder beperkt? Dan is Fixico de geknipte oplossing, zowel voor uw auto als bestelwagen! Op dit digitale platform kunt u de beste prijzen van de garages in uw buurt vergelijken en, indien u dat wenst, daar uw herstellingen laten uitvoeren. Dit alles in enkele stappen.

Is de wagen waarmee BOB rijdt omnium verzekerd?

Is de wagen full omnium verzekerd en heeft de eigenaar de verplichte verzekeringen BA Motorrijtuigen, dan hoeven beide partijen zich geen zorgen te maken. De full omnium dekt de materiële schade aan de wagen mocht BOB een ongeval in fout hebben. Dat is niet het geval bij een mini omnium die enkel schade door brand, (poging tot) diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en aanrijding met dieren waarborgt. Helemaal gerust ben je als de persoon van wie de wagen is bovendien een bestuurdersverzekering heeft onderschreven die elke toegelaten bestuurder verzekert. Die beschermt iedereen die met de wagen rijdt en vergoedt je eventuele verwondingen.

Onze brandverzekering

Pand gekocht, uw eerste huis op het oog of gaat u een appartement huren? Dan beschermt u maar beter uw eigendom tegen schade door brand, inbraak, weersomstandigheden en andere onverwachte situaties. Maar wat dekt de brandverzekering juist en welke opties heeft u?

Onze autoverzekering

Uw droomauto op het oog? Check alvast welke verzekering u moet aangaan. Naast de verplichte BA-autoverzekering, kunt u nog een heleboel extra waarborgen aangaan die uw wagen én uzelf nog beter beschermen.

VAPZ

Bent u zelfstandige en wilt u sparen voor uw pensioen? Verzeker een centje op uw oude dag én geniet nu van fiscale voordelen met het VAPZ: het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen. U kunt de premie inbrengen als beroepskost en dus aftrekken van uw belastbaar inkomen.