item-image

Ten gevolge van het Corona-virus hebben we destijds besloten om drastische maatregelen te nemen. Sommige van deze maatregelen hadden een grondige impact op onze dienstverlening. Hieronder leest u alvast wat deze versoepelingen inhouden voor onze kantoren.

Met het oog op de actuele nieuwsberichten en regelgeving omtrent het coronavirus hebben we besloten om onze openingsuren nog steeds te beperken en nog steeds op afspraak te werken. Hier zal verandering in komen vanaf oktober (meer info volgt). Telefonisch blijven wij beperkt bereikbaar op werkdagen van 9:30 tot 13:00. Vanaf 11/10/2021 zullen wij onze telefonie aanpassen en bereikbaar zijn iedere werkdag van 9:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 16:00, behalve de woensdag- en vrijdagnamiddag.

U kan ons ook steeds een e-mail sturen (info@zkg.be of info@kantoorpeeters.be). Deze worden regelmatig gelezen en behandeld.