item-image

Het verhaal van Kantoor Peeters begint reeds in 1933. Sinds ettelijke jaren kan u terecht bij hen voor professioneel en onafhankelijk advies, persoonlijke begeleiding, efficiƫnte schaderegeling, ... Gezien ons kantoor deze waarden ook hoog in het vaandel draagt, is een samenwerking met kantoor Peeters een logische keuze.

Samen evolueren

Het kantoor van de toekomst moet samenwerken stimuleren en evolueren naar een toekomst die steeds digitaler wordt, maar waarbij nabijheid niet uit het oog verloren wordt. Deze versterking maakt dit mogelijk!

Verzekeren wordt alsmaar complexer en we mogen onze focus niet uit het oog verliezen, namelijk meedenken met de klant. We kunnen zo onze ervaring delen en een nog betere dienstverlening nastreven.

Bovendien kunnen, door deze aanwinst, alle segmenten blijven bediend worden, van particulieren en zelfstandigen tot vrije beroepen en ondernemingen. Ook onze slagkracht en onafhankelijkheid t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen wordt zo gewaarborgd.

Maar hoe ziet ons kantoor er nu uit in de toekomst? Voor u, als klant, verandert er niks. U kan nog steeds terecht in onze drie kantoren:

  • Geers & Devos Hoeilaart (Henri Caronstraat 10; 1560 Hoeilaart)
  • Geers & Devos Machelen (Kerklaan 9; 1830 Machelen)
  • Kantoor Peeters (Mechelsesteenweg 241; 1933 Sterrebeek) 

We zijn ervan overtuig dat iedereen van deze samenwerking zal kunnen profiteren door een nog professionelere en geïntegreerde aanpak en begeleiding tijdens en na het afsluiten van hun verzekeringen.

Tevens maken we gebruik van deze gelegenheid om u, namens het ganse team, een Gelukkig Nieuwjaar 2020 te wensen!