item-image

Hebt u net een ongeval gehad en wordt de materiële schade aan uw voertuig niet ten laste genomen? Is de schade eerder beperkt? Dan is Fixico de geknipte oplossing, zowel voor uw auto als bestelwagen! Op dit digitale platform kunt u de beste prijzen van de garages in uw buurt vergelijken en, indien u dat wenst, daar uw herstellingen laten uitvoeren. Dit alles in slechts enkele stappen!

Hebt u net een ongeval gehad?

Wordt de schade niet ten laste genomen door uw verzekering? Geen paniek, Fixico is er voor u!

Neem foto's van de materiële schade met uw smartphone of fototoestel. Upload ze op de website van Fixico, samen met de gegevens van uw voertuig en de beschrijving van de schade.

Vergelijk de offertes.

Binnen 24 uur ontvangt u verschillende offertes op basis van uw foto's. Deze service is uiteraard volledig gratis.

U kiest uit deze voorstellen op basis van prijs, aanbod, klantbeoordelingen en service.

Laat uw voertuig herstellen.

Bevalt een offerte u? Perfect! Ga dan naar de garage van uw keuze. De herstellingen worden snel uitgevoerd en zijn van hoge kwaliteit.

De bij Fixico aangesloten garages worden immers onderworpen aan de kwaliteitscontrole van het platform.

Bespaar!

Wanneer hij u een offerte aanbiedt, verbindt de hersteller zich ertoe om de herstellingen zoals deze beschreven werden in de offerte, uit te voeren voor de aangeboden prijs.

Als hij extra schade ontdekt tijdens de herstellingswerken, wordt er contact met u opgenomen en kunt u beslissen of u deze herstelling wilt betalen.

Tot slot kunt u, door te kiezen voor Fixico, tot gemiddeld 30 % besparen op de herstelling van uw voertuig.