item-image

Ten gevolge van de COVID-19 pandemie (CORONA) en rekening houdend met de preventievoorschriften van de verschillende overheden, zien wij ons genoodzaakt om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Wij hebben aan onze medewerkers een verhoogde flexibiliteit toegekend en zoeken samen met hen naar een mogelijkheid om in aanwezigheid  van kinderen te telewerken en hun werktijden overdag aan te passen om voor hen te zorgen.
Het kan dus zijn dat het kantoor afwijkende openingsuren hanteert of dat uw vaste contactpersoon niet op de normale kantooruren aanwezig is.

Wij moedigen u dan ook aan om ons telefonisch te contacteren via het nummer 02 / 251 24 50 en  maximaal gebruik te maken van digitale communicatiemiddelen (info@zkg.be voor algemene vragen / claims@zkg.be voor schade).

Wij blijven de situatie van dichtbij opvolgen, net als de adviezen van zowel de regionale als de federale autoriteiten. Onze prioriteit is om u een uitstekende dienstverlening te blijven garanderen in de best mogelijke omstandigheden.