item-image

Droomt u ook van de ideale woning? Bescherm uw thuis dan eerst en vooral zo goed mogelijk tegen gevaren. Bereken hieronder alvast uw premie in enkele clicks... Hoe? Met deze tool simuleert u voor uw woning – snel en eenvoudig – dekkingen en verzekeringspremies bij AG Insurance. Als marktleider is die maatschappij een betrouwbare partner voor uw verzekeringen. In een paar muisklikken krijgt u een antwoord met tips en informatie over de voorgestelde waarborgen. Nadien kunnen we van gedachten wisselen bij ons op kantoor en uw keuzes overlopen. Zo kunnen we samen de beste bescherming uitwerken aan de beste prijs voor u en uw woning.

Een bescherming op maat en gemoedsrust.

Uw brandverzekering kan u zelf uitbreiden volgens uw eigen noden met de verschillende Packs. Op die manier krijgt u een verzekering dat op uw lijf geschreven is. Bovendien kan u op uw beide oren slapen, AG Insurance werkt namelijk volgens het principe: "Alles is verzekerd, behalve …"

Enkel bij schade?

Naast de klassieke dekkingen brand, overstroming en storm bent u bijvoorbeeld ook gedekt voor de kosten van de slotenmaker als u uw sleutels verliest, of de kosten voor het opsporen en herstellen van gaslekken. Kosten worden dus terugbetaald, zelfs zonder schade.

Snelle schaderegeling én bijstand.

Een schadegeval? AG Insurance (Home Team) stelt alles in het werk om u zo snel mogelijk te vergoeden. In functie
van het schadegeval bieden zij u de best passende oplossing aan. Zo kan er o.a. gewerkt worden met tele-expertise, herstelling in natura (zie hieronder) of gewoon met uw makelaar!

Bovendien kunt u na een verzekerd schadegeval dag en nacht rekenen op de bijstand van AG Insurance (Home Assist - 02 664 75 55) om verdere schade aan uw woning te vermijden.

Zorgeloze herstelling zonder franchise.

In sommige gevallen is een herstelling in natura mogelijk: AG Insurance (Homeras) regelt dan alles van A tot Z, u betaalt geen enkele factuur en u geniet 6 maanden garantie op de uitgevoerde herstelling.

Let op: een brandverzekering zal niet altijd voor alles tussenkomen. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen op www.aginsurance.be of via uw makelaar.